Cautare

413 de rezultate pentru "gradina zoologica calaradi" (2.66 secunde)
Atat Negru cat si sotia, Codruta, si fiica lor, Dara, s-au relaxat weekendul trecut cu masaje balineze, ore de gimnastica acvatica, plimbari prin gradina exotica si mancare specifica din insula Bali.
in a treia povestire gasim episodul cu taierea urechii lui Malhus de catre apostolul Petru in momentul in care Isus este capturat in Gradina Ghetsimani (Urechea lui Malhus);
MIRCEA TIBERIAN & NADIA TROHIN - La margine de Bucuresti Descris ca fiind o calatorie muzicala in timp si spatiu, "La margine de Bucuresti" propune o readucere in actualitate a unor hituri din muzica pop romaneasca din perioada interbelica, a unor nemuritoare slagare dedicate farmecului secret, atmosferei aparte a Bucurestiului de alta data, oras-gradina supranumit "micul Paris".
In cateva randuri si intr-o singura fraza, povestea restaurantului de familie s-ar reduce la mult suflet si dedicatie, la masina de epoca Morgan, la dudul batran de 200 de ani, a carui energie si istorie acopera gradina racoroasa vara si incalzita iarna, la cele 38 de feluri de whiskey, la Feteasca Neagra Morgan, un vin conceput special de catre Crama Basilescu pentru Morgan la Dud si pentru musafirii nostri, la self service-ul de bere din Barul Morgan, la separeul verde unde nu te deranjeaza nimeni daca nu suni butonul, la Salonul Bordeaux in care poti citi si titluri de carti clasice pana soseste mancarea, la varietatea de muzica ambientala si light jazz a anilor de mult trecuti, la faptul ca toti cei care suntem aici pentru dumneavoastra, suntem de-ai casei inca de la inceputuri si, nu in ultimul rand, la meniul de foie gras (20 de feluri), la meniul a la carte, in care Salata de creier cu multa verdeata si pesto, Muschiul de vita cu Foie Gras, Foie Gras la tigaie cu dulceata de casa, Aumonieres-ele, Fondue-ul de branza frantuzeasca cu tuica Zetea si bacon, diversele preparate din rata de Maramures sau White Duchess isi disputa efervescent si cu demnitate disputa in preferintele musafirilor." Regards, Anne Marie Parlog - Adresa:
O GRADINA DE INGRIJIT, HRANA DE IMPARTIT, UN ALIMENT CHEMAT EDUCATIE si O PAINE CARE SA-L FACA PE DUMNEZEU PREZENT IN LUME.
Este o carte document despre cuplul STELA POPESCU - ALEXANDRU ARSINEL care debuta oficial in 1978 si, la succesul caruia au contribuit in timp, asa cum scria Aurel Storin si ”scriitorul si textierul Mihai Maximilian, compozitorul Vasile Veselovski, regizorul Bitu Falticineanu, publicul spectator si, nu in ultimul rand Gradina Boema aflata in inima Bucurestilor si care, timp de un deceniu, pana in 1989 a fost o veritabila baricada artistica de lupta in peisajul anti-putere al acelor vremuri”.
Astfel, sase filme scurte care vorbesc despre dragoste, in toate formele ei, despre vise implinite si dorinta de a trai fiecare zi vor fi prezentate la bistroul din gradina Institutului Francez din Bucuresti, incepand cu ora 21,30.
Ramai aici, te apara in zori Cerul senin sau infasat in nori Iar seara, cand mor razele-n gradina Tu vei gasi, in lut si-n zid, lumina.
Mihaela Bilic - conferinta despre psihonutritie si un mod sanatos de a slai 17 octombrie, ora 13:30, Demisol â€" ateliere pentru copii Mini Zucchini 17 octombrie, ora 17:00, Demisol â€" degustare de vin 1000 de Chipuri” 18 octombrie, ora 12:00, Gradina Verona â€" gateala cu Mircea Dinescu
Ea picteaza in fiecare dimineata in gradina din curtea casei ei, inconjurata de pisici. Senkarik a absolvit Colegiul Medical din Georgia si a ilustrat 47 de manuale medicale in urmatorii 9 ani.
Un monument din marmura alba si o mica gradina cu flori atent alese fac din acest loc unul deosebit. Atunci cand a comandat monumentul funerar, actorul a cerut mesterului sa sape in piatra doua strofe din Luceafarul lui Eminescu.
Vineri, 29 iulie si sambata, 30 iulie, de la ora 19.00, Gradina Botanica din Bucuresti devine destinatie de vacanta in mijlocul orasului si gazda a doua seri de filme scurte, muzica jazz, proiectii multimedia si ateliere.
Locuieste la Gruiu, intr-o casa cu gradina, plina de pomi, flori si animale domestice, cumparata in 2006, dupa ce fusese cucerit de proprietatea prietenului sau de pe o strada vecina, regretatul actor Stefan Iordache.
Fusese la Sangeru cu Teodora, se bucura pentru pietrele mele si ne tot certa ca nu venim si noi la ei, la tara, undeva in campie, unde mostenise o casuta si un teren de gradina pe care se bucura sa-l lucreze singur.
Valentin daruia tinerilor indragostiti flori din gradina lui, dar se spune ca acesta avea har sfant putand vindeca bolnavi. A fost invinuit de cununare religioasa a perechilor de indragostiti, in ciuda poruncii imparatului roman Claudius II (268-270).
La sfarsitul ritualului, cenusa este presarata in jurul copacilor si in gradina. In unele sate preotul face o slujba de sfintire a apei.
Expozitia noastra estivala, localizata in sera din gradina muzeului va invita sa admirati specii remarcabile de fluturi, printre care Fluturele cap-de-bufnita de bananier (Caligo eurilochus), Imparatul (Morpho peleides) sau Fluturele coada randunicii de smarald (Papilio palinurus).
Galeria Galateca, Opera Nationala Romana, Centrul National al Dansului, Green Hours, Biblioteca Centrala Universitara Carol I, Institutul Cultural Roman din Bucuresti, Muzeul National al Literaturii Romane, CreArt, Teatrul Nottara, Teatrul Bulandra (salile Izvor si Gradina Icoanei) Uniunea Arhitectilor, Universitatea de Arhitectura si Urbanism, Universitatea Nationala de Arte, Scoala Ioanid, Centrul Comercial Baneasa, The Institute - Cafe, Teatrul Act, Uniunea Arhitectilor, Godot Café - Teatru, Gradinita Ioanid, Ceainariile Bernschutz.
Agerpres, Evenimentul zilei, Capital, Sapte seri, Radio Romania Cultural, Romania Libera, DC News, Radar de Media, societateamuzicala.ro, mklasica.ro, eva.ro, ArtOut, Gradina Botanica Dimitrie Brandza”, Universitatea Bucuresti, goingout.ro, inoras.ro, iqool.ro.
Agerpres, Evenimentul zilei, Capital, Sapte seri, Radio Romania Cultural, Bucuresti FM, Romania Libera, DC News, Radar de Media, societateamuzicala.ro, mklasica.ro, eva.ro, ArtOut, Gradina Botanica Dimitrie Brandza”, Universitatea Bucuresti, goingout.ro, inoras.ro, iqool.ro.
google-analytics.com